Jeļena Ušakova izbeigusi vasaras romānu (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Rīgas mēra Nila Ušakova nu jau gandrīz šķirtā sieva Jeļena Ušakova vasaru pavadījusi Jaunā Rīgas teātra aktiera Ivara Krasta sabiedrībā. Tomēr, beidzoties vasarai pāris izšķīrušies un saglabā patīkamas atmiņas viens par otru.

Kā informē izdevums «Kas Jauns» šajā vasarā Rīgas mēra sieva Jeļena Ušakova piedzīvojusi romānu ar jauno un talantīgo aktieri Ivaru Krastu, šādu informāciju izdevumam izteikuši uzņēmējas un aktiera draugi.

Izrādās, pāris visu laiku izgājuši kopā sabiedrībā un beigu beigās pavadījuši viens otra kompānijā visu vasaru, atpūtas laiks pavadīts aktīvi un bagātīgi.

Foto: facebook.com

Ivars Ļenu pat ir iepazīstinājis ar savem Jaunā Rīgas teātra kolēģiem un saviem vecākiem, kuri dēla jauno mīlu novērtējuši atzinīgi.

Pāris visu vasaru pavadījuši gan Rīgā, gan Jūrmalā, kur Ivara vecākiem ir māja, jaunieši gulšņājuši pludmalē un uzkrājuši saules enerģiju.

Vasarai beidzot pāris ir izšķīrušies, tā tas noticis, jo abiem ir darāmi savi darbi un attiecībām neatliek laika.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu