Atklāta jauna muzikāla atpūtas vieta Vecrīgā – «9. vilnis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

25. septembrī pašā Rīgas sirdī, Kungu ielā 8, tika atklāts jauns muzikāli izklaidējošs atpūtas klubs «9. vilnis», kas gaidīs visus, kam vismaz 25, un kurā, kā norāda kluba radošā komanda, ikviens aicināts justies brīvi un pacilāti – it kā atrastos uz sava devītā viļņa. Atpūtas klubs katru nedēļas nogali ļaus atpūsties pie dzīvās mūzikas, izbaudīt dažādus tematiskos vakarus un dejot līdz pat rīta gaismai.

Atpūtas klubs savas atklāšanas svinības iesāka ar dizaineres Daigas Latkovskas jaunās rudens kolekcijas modes skati, kas apbūra un iepriecināja ne vienu vien pasākuma apmeklētāju. Savukārt grupas DaGamba enerģiskā uzstāšanās kājās sacēla pat tos, kas bija ērti iekārtojušies uz kluba baltajiem dīvāniem. Tomēr vakara kulminācija bija leģendārās latviešu grupas «Linga» 25 gadu pastāvēšanas jubilejas svinības. Deju grīda bija pilna, dziedot līdzi grupas populārākajām dziesmām. Par īpašu svētku gaisotni visu vakaru rūpējās arī vakara vadītājs Gints Grāvelis, kas ne vien atraktīvi pieteica ikvienu mākslinieku, bet arī pats uzstājās kopā ar deju partneri Lieni Taranu, ar ko kopā piedalījās televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni». Bet pašā vakara noslēgumā īpašs pārsteigums ikvienam atklāšanas svinību apmeklētājam bija 35 kilogramus smags svētku kliņģeris. Visa vakara gaitā dzērienu karte priecēja arī ar speciāli pasākumam radītiem kokteiļiem.

Savukārt jau nākamajā nedēļas nogalē muzikāli izklaidējošais atpūtas klubs apmeklētājus gaidīs ar jauniem pārsteigumiem. 2. oktobrī uzstāsies jaunie un talantīgie Rock'n'Berries, savukārt sestdien, 3. septembrī, uz «9. viļņa» skatuves kāps Jolanta Gulbe-Paškeviča, bet par muzikālo noskaņu visa vakara gaitā rūpēsies Uldis Rudaks.

Darba laiks: Katru nedēļu piektdienās un sestdienās (vēlāk arī trešdienās un ceturtdienās).

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu