«Pink Floyd» ģitārists Gilmors Uktop40 uzveic Lanu del Reju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Angļu mūziķis, ģitārists, solists un viens no grupas «Pink Floyd» līderiem Deivids Džons Gilmors (David Gilmour) ar savu jauno soloalbumu iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

69 gadus vecās roka leģendas Gilmora ceturtais solo albums «Rattle That Lock» bijis pieprasītāks par 2. vietas ieguvējas - fatālās sievietes Lanas del Rejas (Lana Del Rey) jauno plati «Honeymoon».

«Rattle That Lock» ir Gilmora pirmais solo veikums kopš 2006. gada «On An Island». Vairāku dziesmu vārdu autore ir Gilmora sieva Polija Samsone (Polly Samson), ar kuru mūziķis iepazinās «Pink Floyd» albuma «The Division Bell» tapšanas laikā.

Albuma tituldziesmā Gilmors izmantojis Parīzes metro paziņojumu signāla samplu (skat. video).

Vēl topā (6. vietā) debitējis jaunais kanādiešu repera Dreika (Drake) un amerikāņu repera Future (Nayvadius DeMun Wilburn) pārsteiguma albums «What a Time to Be Alive» (Cash MONEYand Epic Records), kā arī leģendārā «stouna», roka pirāta Kīta Ričardsa (Keith Richards) jaunais soloalbums «Crosseyed Heart» (skat. recenziju) - 7. vieta.

8. vietā Raiena Adamsa «1989» - Teilores Sviftas dižpārdokļa «1989» kaverversiju albums.

Pagājušās nedēļas numur 1 - «Stereophonics» ieraksts «Keep The Village Alive» noslīdējis uz 5. vietu.








KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu