Zvaigznes bauda veģetāros ēdienus un vēro milzīgo Hinduisma dievības statueti (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

10.septembrī durvis vēra veģetāriešu restorāns «Buddha». Atklāšanas pasākumā viesi varēja baudīt dažādus veģetāros ēdienus un dzērienus, vērot pavāru mākslas meistarklases, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs.

Pasākumu atklāja televīzijas sejas Annas Rozītes svinīgā uzruna un atklāšanas lentas pārgriešana, Anna ir liels restorāna draugs, tāpēc nebija nekāds brīnums, ka tieši viņai tika uzticēts lielais gods atklāt šo īpašo vietu.

Ieejot restorānā viesus pārsteidza vairāk kā divus metrus augstā, apzeltītā Hinduisma dievība Ganesh, kura izstaro vēdisko gudrību un rada vēsturisko zināšanu un vieduma klātbūtnes sajūtu.

Viesi vēl nebija beiguši priecāties un brīnīties par lielisko statuju, kad tiem jau bija jāiesaistās atrakcijā - viesiem bija iespēja noraudzīties, kā arī piedalīties šefpavāru rādītās ajurvēdiskās maltītes pagatavošanas meistarklasēs. Aktīvākie viesi iesaistījās meistarklases, bet kautrīgākie ari interesi vēroja no malas.

Laipni oficianti nepārtraukti iznēsāja dažādas uzkodas. Ēdienu klāstā sev ko tīkamu atrada gan veģetārieši, gan vegāni, gan svaigēdāji. Ikviens veselīga dzīvesveida piekritējs atklāšanas svētkos varēja baudīt, ko sev piemērotu.

Ēdiena izvēle sajūsmināja daudzus populāros pasākuma viesus, gan Elitu Drāki, gan bijušo prezidentu Valdi Zatleru.

Laiku pa laikam viesus priecēja mūsdienu rietumu harmonijas sintēze grupas «Baraka» izpildījumā, starplaikos pie dīdžeja pults stājās Kaspars Bindemanis, toties, viesus zālē nepārtraukti izklaidēja iluzionists, kurš izpelnījās lielu dāmu uzmanību un vēlmi izzināt viņa trikus.

Drosmīgākajiem vakara apmeklētājiem bija iespēja tikt pie skaista hennas zīmējuma, kurš kā zināms nenoiet no ādas nākamajā dienā.

Veģetāriešu svētkus apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, tādi kā Kaspars Bindemanis, Marika Ģederte, Šeila, Elita Drāke, Anna Rozīte, Rihards Lepers, Valdis Zatlers, Inta Fogele un daudzi citi.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu