Princis Harijs uzskata, ka otrais bērns viņa brālim radīs lielākas ciešanas (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Harijs ir pazīstams ar savu lielisko, bet īpatnējo humora izjūtu; uzzinot, ka viņa brālis kļūs par tēvu otram bērnam, viņš izteicis joku, ka par to ļoti priecājas un nevar sagaidīt, kad Viljams cietīs vēl vairāk.

Mirklī, kad piedzims prinča Viljama otrais bērns, princis Harijs slīdēs vēl zemāk Anglijas troņmantinieku listē un ieņems vien nieka piekto vietu. Uzzinot šos jaunumus, Harijs intervijā vien iesmējies un teicis, ka tas ir lieliski.

Princis nespēja atturēties, nepajokojot par savu brāli, sakot, ka nespēj vien sagaidīt, kad brāļa otrais bērns nāks pasaulē, jo vēlas redzēt, kā brālis cieš vēl vairāk, turklāt, ja tā būs maza princese, ciešanas būs vēl lielākas.

Harijs gaida, kad Viljama mati bērnu izdarību dēļ nosirmos, toties par tēvoča godu viņš priecājas.

Princis Harijs vēl Keitai ātrāk tikt atpakaļ uz kājām un beigt slimot ar rīta nelabumu, redzot šo nelabumu, Harijs priecājas, ka viņam nav jāiznēsā bērni.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu