«The Weeknd» jau trešo nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Beauty Behind the Madness» - tā saucas 25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums, kas šonedēļ jau trešo nedēļu pēc kārtas saglabājis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

«The Weeknd» albums «Beauty Behind the Madness» (XO/Republic Records), kuru palīdzēja popularizēt arī mūziķa uzstāšanās MTV Video balvu pasniegšanas ceremonijā (skat. video), trešajā nedēļā Amerikā pārdots 99 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Ierakstā piedalās vairāki viesmākslinieki, to starpā Eds Šīrans, Kanje Vests, Lana del Reja u.c.

Tesfejs pirmo ievērību guva ar debijas miksteipu «House of Balloons», kas savulaik kronēts kā TVNET Mēneša albums (skat. recenziju).

«Beauty Behind the Madness» ir otrais albums šogad, kam izdevies 1. vietā noturēties vismaz trīs nedēļas pēc kārtas. Vēl tas izdevies Teilores Sviftas popmūzikas platei «1989».

Šefīldas alternatīvā roka grupa «Bring Me the Horizon» ar piekto studijas albumu «That’s the Spirit» startē 2. vietā ar 62 000 vienībām, no kurā 55 000 ir fiziski mūzikas nesēji. Šis ir pirmais grupas ieraksts «Columbia Records» apgādā. Labi klājas arī albuma singlam «Throne» (skat. video).

Popkantri dziedonis Brets Eldredžs (Brett Eldredge) ar «Illinois» numur 3 (51 000). Mākslinieka pirmais albums «Bring You Back» 2013. gadā debitēja 11. vietā ar 21 000 kopiju.

Leģendārā trešmetāla apvienība «Slayer» ar savu jauno plati «Repentless» (50 000) numur 4.

Sviftas dižpārdoklis «1989» pakāpies no 7. uz 5. (41 000), kantri dziedātājs Luks Braiens ar «Kill the Lights» stabili 6. (37 000).

Britu popmūzikas veterāni «Duran Duran», kas astoņdesmitajos gados radīja dārgus un futūristiskus videoklipus, ar savu «vēso» imidžu lauza daudzu meiteņu sirdis, turklāt paši labi muzicēja un komponēja, 11. septembrī laiduši klajā jaunu skaņuplati «Paper Gods». Tā «Billboard 200» debitējusi vien 10. vietā (24 000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu