«Stereophonics» nodrošina sev sesto numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šefīldas alternatīvā roka grupa «Bring Me the Horizon» ar piekto studijas albumu «That’s the Spirit» līdzīgi kā ASV, arī Apvienotās Karalistes albumu topā startē otrā, sev priekšā palaižot velsiešu deviņdesmito gadu roka veterānus «Stereophonics».

Sīvā cīņā par 1. vietu pieprasītāks izrādījās «Stereophonics» devītais studijas albums «Keep The Village Alive», ko vīri izdod paši savā izdevniecībā «Stylus».

Tikai 1300 vienību šķīra Kelija Džonsa (Kelly Jones) vadīto grupu no «Bring Me the Horizon» plates «That’s the Spirit», ziņo «Official Charts Company».

Jauno albumu producējis pats Džonss un Džims Lovs (Jim Lowe), kas atbildīgs par «Stereophonics» albumu skaņu kopš 2005. gada plates «Language. Sex. Violence. Other?».

Atgādinām, ka 2007.gadā Salacgrīvā Positivus AB festivālā šos velsiešu rokerus varējām skatīt vaigā.

Džese Glinas debijas albums «I Cry When I Laugh» noslīdējis no 2. uz 4.

Savukārt britu popmūzikas veterāni «Duran Duran», kas astoņdesmitajos gados radīja dārgus un futūristiskus videoklipus, ar savu «vēso» imidžu lauza daudzu meiteņu sirdis, turklāt paši labi muzicēja un komponēja, 11. septembrī laiduši klajā jaunu skaņuplati «Paper Gods». Tā Uktop40 debitējusi 5. vietā.

Vēl pie jaunumiem jāmin Ričarda Haulija (Richard Hawley) jaunā plate «Hollow Meadows» un leģendārā trešmetāla apvienība «Slayer» ar savu jauno plati «Repentless» (numur 11).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu