Iznācis rudens žurnāla «Figaro» numurs ar Uģi Brikmani uz vāka (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Laiks ir nepielūdzams, un tas jūtams ikvienā žurnāla «Figaro» 14. numura intervijā, rakstā. Latviešu Dziesmu un deju svētku, lielāko valsts svētku un izcilāko koncertu Latvijā režisors Uģis Brikmanis lielajā intervijā - atklātāks un jutīgāks kā jelkad.

Sarunā ar izcilo latviešu režisoru smiekli mijas ar klusumu, un klusums ar Uģi Brikmani intervijā jūtams skaļāk par vārdiem. «Figaro» rudens talanti - Kristīne Kārkle-Puriņa meklē dainu maģiju, Valters Pūce stāsta par čello atklāšanas mirkļiem. Rakstnieks un publicists Otto Ozols pēta akustikas ietekmi uz klausītāju emociju dzīvi. «Figaro» vēstures rubrikā lasiet par Zinātņu akadēmijas spožumu un postu, kā arī jauno koncertzāli «Rīga», kas durvis vērs jau 20. septembrī. Andris Freidenfelds jeb Fredis stāsta par savu melomāniju un gadu desmitiem ērgļa lidojumā.

Orests Silabriedis rudenī iesaka baudīt Metropolitēna operas tiešraides tepat Latvijā. «Figaro» stila lapās «Latvian Voices» ikvienam «Figaro» lasītājam dāvina trīs burvīgus skaņdarbus no pirmās klausāmgāmatas Latvijā - «Sounds of Latvian Nature». Modes un mūzikas simbioze no Milānas jaunās stilistes un modes pazinējas Aleksandras Getikovas, īpaši «Figaro» veidotajās stila lapās. Kārlis Dagilis iepazīstina ar rudenī klausāmajām vinila platēm, Toms Grēviņš ķeras klāt mūzikas straumēšanas eksperimentam, atklājot, kas ir Spotify, Pandora, Deezer un Grooveshark.

Foto: publicitātes

Kā ierasts, «Figaro» atklāsiet, kur mūsu mūziķi šoruden koncertēs visā pasaulē, un ar «Figaro» kalendāra palīdzību aicinām ikvienu lasītāju izkrāsot tumšos rudens vakarus mūzikas skaņās.

Izmantojot «Figaro» Kultūras karti, ietaupiet, apmeklējot koncertus un festivālus visā Latvijā.

twitter.com/FigaroLv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu