Noskaidrota pelnošākā televīzijas aktrise (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Biznesa žurnāls «Forbes» apkopojis datus par vislabāk atalgotajām televīzijas aktrisēm. Desmit pelnošāko aktrišu kopējie gada ieņēmumi ir 140 miljoni dolāru (106,5 miljoni eiro), kamēr desmit pelnošākie vīriešu dzimuma aktieri tajā pašā periodā nopelnījuši 214 miljonus dolāru (162,7 miljonus eiro). Lūk, top10 pelnošākās TV aktrises.

 
Foto: AP/ScanPix

10. Lena Dunham 3,5 miljoni

Hipsterīgā seriāla «Girls» izveidotāja un galvenās lomas atveidotāja Lena Danhema gada griezumā nopelnījusi 3,5 miljonus dolāru.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

9. Claire Danes 5 miljoni

Filmas «Romeo un Džuljeta» un seriāla «Homeland» aktrise Klēra Deinsa pelna naudu ne tikai ar kino, bet sadarbojas arī ar auto ražotāju «Audi».

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

8. Kerry Washington, Zooey Deschanel, Courteney Cox - 6 miljoni

8. vietu dala trīs daiļavas: 50 gadus vecā Kortnija Koksa, kurai pasaules slavu atnesa Monikas loma televīzijas seriālā «Draugi». Šobrīd starp viņas aktuālākajiem veikumiem minama piedalīšanās seriālā «Cougar Town», par ko aktrise saņēmusi savu pirmo Zelta globusa nomināciju. Koksa sadarbojas arī ar zīmolu «Pantene».

Seriāla «The New Girl» zvaigzne Zoija Dešanela (34), kura ne tikai filmējas, bet arī izdod mūzikas albumus dueta «She & Him» sastāvā.

Kā arī 37 gadus vecā kulta seriāla «Skandāls» («Scandal») zvaigzne Kerija Vašingtone.

Kortnija Koksa
Kortnija Koksa Foto: AP/ScanPix
Zoī Dešanela
Zoī Dešanela Foto: REUTERS/ScanPix
Kerija Vašingtona
Kerija Vašingtona Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

7. Mindy Kaling 6.5 miljoni

Romantiskais komēdijseriāls «Mindijas projekts» («The Mindys Project») jau paspējis iekarot daudzu cilvēku sirdis. Mindija Kalinga (viņa ir seriāla idejas autore un producente) un viņas tēlotā varone ne tuvu neatbilst vispārpieņemtajiem mūsdienu skaistuma etaloniem - viņai ir sievišķīgi kuplas formas un diezgan dīvains ģērbšanās stils. Taču viņa ir tieša, spontāna un īsta!

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

6. Amy Poehler 7 miljoni

«Parks & Recreation» komiķe Eimija Pēlere nopelnījusi 7 miljonus.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

5. Alyson Hannigan 9.5 miljoni

40 gadus vecā Alisone Hanigana par vienu «How I Met Your Mother» («Kā es satiku jūsu māti») sēriju nopelna aptuveni 340 000 dolāru.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

4. Julianna Margulies, Ellen Pompeo, Cobie Smulders - 10 miljoni

Ceturto vietu dala juridiskā seriāla «The Good Wife» («Labā sieva») galvenās lomas atveidotāja Džuliana Margulisa, Elena Pompeo no seriālā «Grey's Anatomy» («Grejas anatomija») un 32 gadus vecā Kobija Smaldersa no situāciju komēdijas «How I Met Your Mother». Katra aktrise gada laikā nopelnījusi 10 miljonus dolāru (7,6 miljonus eiro).

Džuliana Margulisa
Džuliana Margulisa Foto: Reuters/AP/Scanpix
Elena Pompeo
Elena Pompeo Foto: Reuters/AP/Scanpix
Kobija Smaldersa
Kobija Smaldersa Foto: Reuters/AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

3. Kaley Cuoco-Sweeting 11 miljoni

Blondā skaistule Keilija Kuoko-Svītinga savos 28 gados ir viena no jaunākajām šajā sarakstā. Viņa par vienu «The Big Bang Theory» sēriju nopelna aptuveni 350 000 dolāru.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

2. Mariska Hargitay 13 miljoni

Otrajā vietā ierindojas 50 gadus vecā «Emmy» laureāte Mariška Hargiteja, kura tēlo policijas seriālā «Law and Order: Special Victims Unit» («Likums un kārtība: Īpašās izmeklēšanas vienība»). Viņa pēdējo 12 mēnešu laikā nopelnījusi 13 miljonus dolāru (9,9 miljonus eiro).

Foto: Reuters
 
Foto: REUTERS/ScanPix

1. Sofia Vergara 37 miljoni

Biznesa žurnāls «Forbes» trešo gadu pēc kārtas par vislabāk atalgoto televīzijas aktrisi atzinis kolumbieti Sofiju Vergaru. Vergara nopelna 325 000 ASV dolāru (247 000 eiro) par katru komēdijseriāla «Modern Family» («Amerikāņu ģimenīte») sēriju. Viņas kopējie ieņēmumi pēdējā gada laikā sasniedz 37 miljonus dolāru (28 miljonus eiro). ««Amerikāņu ģimenītes» zvaigzne 42 gadu vecumā turpina savu veiksmes gājienu, kam lielā mērā jāpateicas viņas ķērienam biznesā,» norāda «Forbes». Vergara filmējas ne tikai televīzijas seriālos, bet arī atspirdzinošo dzērienu, kosmētikas un apģērba zīmolu reklāmās. Viņa dibinājusi menedžmenta un mārketinga kompāniju «Latin World Entertainment».

Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu