Paskat, cik daudz sēņu salasījis Aivars Lembergs (44)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Rudens Latvijā ir sēņu laiks, tas ir vienīgais laiks, kad cilvēki priecājas par lietu, jo lietus palīdz sēnēm augt un cilvēkiem ir ko lasīt, dodoties uz mežu. Kā jau īstens latvietis, arī Ventspils mērs Aivars Lembergs nedēļas nogalē nodevās sēņošanas priekam.

Ventspils mērs Aivars Lembergs 24.augustā devās uz mežu, lai nodotos sēņošanas priekam. Kā jau kārtīgam sēņotājam pienākas, arī Lembergam labākās sēņošanas vietas ir zināmas, tāpēc nav brīnums, ka Ventspils mērs no meža iznāca ar trim lieliem groziem, kuri pilni ar dažādām sēnēm.

Foto: facebook.com

Mēram sēņošana bija ļoti veiksmīga, jo vairums no grozā redzamajām sēnēm ir baravikas, kuras ne velti dēvē par sēņu karalienēm.

Mērs pats ievietojis fotogrāfiju portālā «Facebook», lai ikvienam parādītu savus sēņošanas panākumus. Zem fotogrāfijas Lembergs pierakstījis, ka šādi izskatās Meža mātes spēks un dāsnums.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu