Pekinā arestēts Džekija Čana dēls (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pekinā tika veikts policijas reids slavenību iecienītā izklaides vietā, lai pārbaudītu, vai slavenības lieto narkotikas. Pārbaudes rezultātā tika aizturēts Džekija Čana dēls, puisim šī nav pirmā reize, kad viņu apvaino narkotiku lietošanā.

Ķīnas policija, profesionālu mērķu vadīta, veica reidu vienā no populārākajām slavenību izklaides vietām, lai uzzinātu kurš no viņiem lieto narkotiskās vielas.

Pārbaudes laikā tika arestētas vairākas vietējās slavenības, tajā skaitā arī aktiera Džekija Čana dēls.

Džeisijs Čans Ķīnā ir iemantojis popularitāti sava muzikālā talanta dēļ, un nu viņam draud nopietns sods. Mākslinieka kabatā atrasti simts grami marihuānas.

Džekija Čana dēlam draud trīs gadi cietumā; tā kā Ķīna pēdējā gada laikā ļoti nopietni ķērusies klāt narkotiku apkarošanai, veicot nepārtrauktus reidus klubos un cilvēku mājvietās, pastāv liela iespēja, ka slavenībai būs jādodas uz cietumu.

Šajā gadā Ķīnā tika arestēti vairāk nekā 7000 cilvēku, un lielākā daļa no tiem tika notiesāti par narkotiku glabāšanu vai lietošanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu