Pikantā modes skatē dizainers no Sanktpēterburgas izrāda kolekciju «Sapņu spēle» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

14. augustā 19.00 restorānā «Tēvocis Vaņa» modes dizainers no Sanktpēterburgas, Romāns Černovs prezentēja savu jauno ar rokām apgleznoto «svītšotu» kolekciju «Sapņu spēle». Seksapīla pilnā modes skate uzrunāja visus skates vērotājus un lika vēlēties, lai tā nekad nebeidzas.

Romāns Černovs ir modes dizainers no tālās Sanktpēterburgas, kurš, apciemojot draugus Rīgā, saprata, ka vēlas dzīvot šeit un radīt mākslu tieši Latvijas iedzīvotājiem. Romāns jau lēnām apgūst mūsu valsts valodu un nebeidz sajūsmināties par mūsu dabu, arhitektūru un cilvēkiem.

«Svītšotus» glezno ar akrilu uz tekstila, to veic ar dabiskām otām, kā arī ar dažādu dekoru lietojumu.

Pasākuma atmosfēra bija ieturēta krieviski viesmīlīgā noskaņā, to veicināja gan dizainera personība, tērpi, gan restorāna «Tēvocis Vaņa» atmosfēra.

Viesi ieradās dizaineru sveikt ar ziediem, jo tieši skates dienā māksliniekam bija dzimšanas diena, tieši šis fakts padarīja dienu vēl īpašāku un nozīmīgāku pašam Romānam un skates viesiem.

Ikvienu viesi pie ieejas sagaidīja gan pats Romāns Černovs, gan vakara vadītāji dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein, kuri sveicināja atnākušos un aicināja doties fotografēties pie foto sienas.

Pasākumu atklāja jaunā, talantīgā dziedātāja Signe Dzene, kura šobrīd strādā pie sava pirmā singla un lieliski spēj apvienot darbu ar mūziku, jo ikdienā vada karaokes un tas palīdz viņai gan darba laikā, gan brīvdienās nepārtraukti būt mūzikā.

Pēc Signes uz skatuves kāpa dziedātāja Aminata Savadogo, kura priecēja viesus ar divām savām jaunākajām oriģināldziesmām.

Pati skate tika pieteikta, liekot manīt, ka nepārtraukti būs iespējams redzēt daudz mazu «odziņu», kuras nav raksturīgas citām modes skatēm, un tā arī bija. Par «odziņām» parūpējās Latvijas filiāles «TODES» studijas dejotāji, kuri iejutās modeļu lomā. Viņu plastika un horeogrāfija izcēla ikviena tērpa neatkārtojamību, oriģinalitāti un krāsu gammu.

Romāna Černova skates ietvaros notiks arī pasākumu organizatores, sabiedrības dāmas Jeļenas Tonovas foto gleznu «Gaismas melodija» izstāde. Foto darbi ir pārnesti uz kanvas un pieejami vienā eksemplārā. Šī ir jau otrā producentes un pasākumu organizētājas darbu izstāde.

Pēc pasākuma oficiālās daļas viesi baudīja dažādas uzkodas, svētku torti, dzēra šampanieti un izteica daudz dažādu tostu Romānam Černovam gan dzimšanas dienā, gan saistībā ar modes skates triumfu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu