Sāra Džesika Pārkere mēģinājusi atteikties filmēties seriālā «Sekss un lielpilsēta»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Kulta seriāls «Sekss un lielpilsēta» aktrisi Sāru Džesiku Pārkeri padarīja par slavenību, sievietei uzreiz bija atvērtas durvis uz lielo kino. Izrādās, aktrise nemaz nav vēlējusies filmēties seriālā un mēģinājusi pārliecināt telekanālu atrast viņas vietā citu aktrisi. Par šādu iespēju nefilmēties Sāra Džesika Pārkere būtu piekritusi piedalīties jebkuros citos četros projektos.

Aktrise piekrita filmēties ievada sērijā un, beidzot filmēšanos, aizmirsa par projektu, bet pēc pāris mēnešiem saņemtais zvans, ka projekts tiek laists ēterā un viņai jādodas filmēšanas laukumā, samulsināja aktrisi.

Sāra kategoriski nevēlējās, lai viņu saista ar vienu projektu, kur nu vēl ar tādu lomu kā Kerija Bredšova.

Sāra meklēja jebkādu iespēju, lai lauztu līgumu ar kanālu «HBO», un bija gatava par velti filmēties jebkuros četros viņu projektos, lai tikai viņai nebūtu jāfilmējas seriālā.

Telekanāls neatkāpās, un aktrisei nekas cits neatlika kā filmēties seriālā. Tomēr jau pēc pirmās sezonas viņa saprata, ka tas ir viņas dzīves labākais lēmums, kuru nemaz nepieņēma viņa pati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu