Lucavsalā koncertēs «Mielavs un pārcēlāji» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šovakar plkst. 20 Lucavsalā, Rīgas veikparkā, notiks grupas «Mielavs un pārcēlāji» brīvdabas koncerts, informēja Rīgas veikparka vadītājs Juris Poļakovs.

Vakara saulrieta noskaņu turpinās DJ Artūrs Mednis ar vasarīgiem, viegliem un gaistošiem ritmiem.

«Mielavs un pārcēlāji» sastāvu 2005.gadā izveidoja starptautisku atzinību guvušā ansambļa «Jauns mēness» dalībnieki Ainars Mielavs, Gints Sola un Juris Kroičs, kuru radītā mūzika ar savu īpašo lirisko noskaņojumu iekarojusi daudzu klausītāju sirdis. «Jauns mēness» ir pazīstams ar tādiem populāriem skaņdarbiem kā «Piekūns skrien debesīs», «Divatā», «Tavs superveikals» un citiem.

Rīgas veikparkā «Mielavs un pārcēlāji» atskaņos gan Mielava un Solas sacerētās dziesmas, gan arī citu autoru darbus dažādās valodās.

Ieeja koncertā būs bez maksas.

Rīgas vienīgais veikparks ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā. Tajā ir maza kafejnīca, kurā notiek romantiski trešdienas akustiskās mūzikas vakari, brīvdabas kino un citas izklaides.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu