FOTO: «Zaudēju 6 kilogramus, sekojot Inta Ķuža piemēram!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Lasīju interviju ar policijas priekšnieku Intu Ķuzi, kurš zaudēja 40 kilogramus ar Stokholmas diētu un sapratu – man arī to vajag. Nedēļu vēlāk – esmu zaudējis 6 kilogramus!» – tā savu tievēšanas pieredzi raksturo Linards Kaminskis (35). Lasi interviju ar Linardu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt unsaņemt dietologa konsultāciju!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Līdz kādiem 20 gadiem mans svars bija 70 kg, un tas bija okej. Līdz šim man nebija nekādu plānu notievēt, tāpēc tikai «stūmu iekšā» visu, kas garšoja. Tā pamazām pēdējo 10-15 gadu laikā biju ticis pie krietna liekā svara. Svēru 92 kilogramus! Valkāju 54.-58. izmēra bikses – agrāk tādās biksēs mēs ar sievu divatā varējām abi ielīst.

Kas Tevi pamudināja iegādāties Stokholmas diētu?

– Reāli mani iedvesmoja stāsts par policijas priekšnieku Intu Ķuzi, kurš ar Stokholmas diētu nometa 40 kilogramus. Lasīju interviju ar viņu un sapratu – man arī to vajag! Mans plāns bija – vismaz pamēģināt. Jo sapratu, ka ir kaut ko jāmaina, jātiek vaļā no alus vēderiņa. Ja Ķuzis varēja, tad es arī!

Foto: Publiciātes foto

Kā notika diētas ievērošana?

– Kad saņēmu diētu, uzreiz sāku arī pildīt. Pirmajā dienā vēl paspēju apēst hotdogu, bet no tā brīža strikti turējos pie plāna. Bet ja godīgi, nekas traks nebija. Katru dienu jāatver internetā savu profilu un jādara visu, kā rakstīts. Diezgan ātri sāku pamanīt rezultātus – diēta ieslēdza vielmaiņu un pirmajās dienās nometu 5 kilogramus. Pēc tam – vēl mīnus 1,5 kg. Kopā nomesti 6 kg!

Ko Tu ieteiktu citiem vīriešiem, kas arī vēlas notievēt?

– Tas ir to vērts! Galvenais – aizpildi testu, reģistrējies programmai un viss notiks!

Spied šeit – Stockholmhealth.com – un izveido tieši tev piemērotu diētu!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ātri un efektīvi! Tikai šodien,27. augustā, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu