Keitija Perija: «Slava ir pretīga» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Keitija Perija uzskata, ka slava ir pretīga, tomēr viņa atzīst, ka satikties ar vīriešiem, kuri arī ir slaveni, ir daudz vieglāk, jo viņi saprot viņas dzīvi un sarežģīto darba grafiku.

29 gadus vecā aktrise, kura gada sākumā izšķīrās no dziedātāja Džona Maijera un agrāk bija precējusies ar komiķi Raselu Brendu, atklāj, ka viņai ir ļoti grūti satikties ar vienkāršu puisi, raksta «firstpost.com».

Foto: AP/Reuters/Scanpix

«Esmu to jau mēģinājusi,» atklāj dziedātāja, «nav tā, ka puisim obligāti ir jābūt slavenam, tomēr tā ir vieglāk.»

Keitija paskaidro, ka puiši, kuri ir slaveni, saprot viņu brīžos, kad ir pārgurusi, piemēram, pēc uzstāšanās vai koncertturnejas.

«Tiem, kas šajā jomā strādā, ir vieglāk saprast lietu būtību,» stāsta Perija, «es varu staigāt ar nelaimīgu sejas izteiksmi, un man nevajadzēs pavadīt divas vai trīs stundas, lai paskaidrotu, kas ir noticis.»

Foto: AP/Scanpix

«Es uzskatu, ka slava ir pretīga un ir patiešām grūti atdalīt savu privāto dzīvi no publiskās,» atzīstas dziedātāja.

Viņa paskaidro, ka vienmēr ir vēlējusies radīt mūziku un atrasties uz skatuves, ar dziesmām parādīt pasaulei savu skatījumu uz dzīvi. Tomēr ir pārāk daudz nepatīkamu lietu, kas tam nāk klāt.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu