Kāpēc Igora Krutoja meita tā pielipusi tēvam un sauc sevi par mazo Igoriņu? (77)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Komponista Igora Krutoja meitai ir jau 11 gadi, tomēr viņa nekautrējas publiski apskaut savu tēti un pat publiskos pasākumos turēt viņa roku vai plecu. Žurnālam «Privātā Dzīve» pats komponists skaidro, ka viņam ar meitu ir īpaša saikne.

Aleksandra ir savam tētim tik ļoti pieķērusies, ka pat visos pasākumos un intervijās sēž viņam cieši blakus un asistē notiekošoajā. Brīžos, kad Igors kādam pievērš vairāk uzmanības nekā viņai, Saša par sevi uzstājīgi atgādina.

Foto: TVNET

«Lai neapvainojas mani vecākie bērni, bet pret Aleksandru es izturos īpaši,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj komponists, «mums ir kosmiska saikne.» Igors atklāj, ka dažreiz meita mēdz saukt sevi par mazo Igoriņu vai Igoriņa astīti, jo visu laiku viņam ir kā pielipusi.

Foto: Edgars Kalmēns

Igors Krutojs par meitu Sašu vienmēr rūpējas un izturas uzmanīgi. Pirms diviem gadiem intervijā žurnālam «Hello» viņš atklāja, ka vēlas nodzīvot pēc iespējas ilgāk, lai redzētu, kā izaug viņa mazā meitiņa, kā viņa apprecas un tiek pie bērniem.

Foto: Edgars Kalmēns

Aleksandra ir Krutoja un viņa sievas Olgas vienīgā kopējā atvase, tomēr komponistam ir arī dēls Nikolajs, mazmeitiņa Kristīna un sievas meita Viktorija.

Komentāri (77)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu