Video: Oskars Deigelis nekautrējas dziedāt par vienpusēju mīlestību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Gribas bēgt» ir dziedātāja un dziesmu autora Oskara Deigeļa otrais singls no topošā, trešā studijas albuma «Insomnia». Mūzikas un teksta autors ir pats Deigelis. Pie aranžijas un dziesmā dzirdamo instrumentu iespēles talkā nācis Uģis Jēkabsons, ar ko dziedātājam izveidojusies stabila un veiksmīga sadarbība. Lai paspilgtinātu skanējumu, Uģis Jēkabsons kopā ar Mārtiņu Bergmani iedziedājuši arī back vokālu.

«Arī iepriekšējā singla aranžējums tika veidots, sastrādājoties ar Uģi. Turpinām aktīvi strādāt kopā, un faktiski lielākā daļa jaunā albuma dziesmu būs tieši viņa aranžētas. Dienas gaismu albums varētu ieraudzīt nākamā gada sākumā,» par skaņdarba skanējumu un nākotnes vīziju izsakās dziedātājs.

Taujāts par dziesmas nozīmi un tematisko pusi, mākslinieks ir lakonisks: «Kad vienpusējas jūtas nospiež sirdi un prātu, tad gribas aizbēgt kaut kur tālu prom. Aizbēgt ar visu savu būtību. Par to arī dziesma.»

Dziedātājs vairāk nekā pusgadu pavadīja dzīvojot Dānijā, kur iesaistījās brīvprātīgajā darbā. Šajā laikā mūziķis piedzīvojis dažādas iedvesmas izpausmes, kas tad arī ļāvušas radīt topošā albuma materiālu. Tas solās būt muzikāli un liriski mūziķim neraksturīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu