Denisa Paškeviča kvartets «Rezonanse» aicina uz koncertiem muižās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kvartets«Rezonanse» ar saksofona meistaru Denisu Paškeviču priekšgalā aicina apmeklētājus uz džeza mūzikas koncertu sēriju Latvijas muižās. Programmā skanēs Denisa oriģinālkompozī­ci­jas, kā arī tradi­cionālās džeza kompozī­ci­jas modern jazz, hard bop, nu jazz mūzikas stilos, kas ievedīs klausītājus brīnumainā džeza mūzikas pasaulē.

Paškeviča kvartets ir pro­jekts, kurā apvieno­jušies Latvijā pazīs­tami džeza mūz­iķi – sak­so­fon­ists Deniss Paške­vičs, pianists Madars Kalniņš, kontraba­sists Staņislavs Judins un bundzinieks Jānis Jaunalksnis, lai kopā izpildītu džeza mūziku un priecētu klausītājus.

Koncertu norises laiki un vietas:

· 14. augustā pulksten 20.00 Mālpils muižā

· 20. septembrī pulksten 16.00 Ungurmuižā

· 26. septembrī pulksten 19.00 Skrundas muižā

· 9. oktobrī pulksten 19.00 Bīriņu pilī

Biļetes uz koncertu Mālpilī ir jau izpārdotas. Uz koncertiem Ungurmuižā un Skrundā biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā:

www.bilesuparadize.lv

Drīzumā tiks uzsākta biļešu tirdzniecība koncertam Bīriņu pilī. Organizatori iesaka tos, kurus interesē šie džeza notikumi, nekavēties, jo vietu skaits koncertos ir ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu