Ciara stāsta, kā četros mēnešos atbrīvojusies no 27 kilogramiem svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2014.gada maijā dziedātāja Ciara sagaidīja dēla nākšanu pasaulē, bet jau pēc četriem mēnešiem ir atgriezusies mūzikas pasaulē un var lepoties ar perfektu figūru.

Māksliniece stāsta, ka pirmais, ko viņa iemācījusies grūtniecības laikā, bija: lai vai kas notiek, sievietei, kura gaida bērnu, nevar likt būt izsalkušai. Tāpēc viņa ēdusi visu laiku, turklāt visu, ko vēlējusies.

Ciara neslēpj, ka laikā, kad nebija paēdusi, bijusi kā Tasmānijas velns, dusmīga, pikta un viņai ceļā labāk bija negadīties.

Foto: TT NYHETSBYRN

Sieviete grūtniecības laikā pieņēmās svarā par divdesmit septiņiem kilogramiem, un, tiklīdz ārsts sievietei atļāvis fizisku piepūli, tā jau nākamajā dienā viņa atgriezās sporta zālē un uz to devās katru dienu.

Papildus sporta zālei dziedātāja veselīgi ēdusi un izjutusi arī izsalkumu, bet nospraustais mērķis to motivējis naktī nedoties pie ledusskapja.

Māksliniece nodarbojās gan ar sporta vingrinājumiem, gan aerobiku, sākot svara atgūšanu ar milzīgu slodzi. Papildus sportam viņa lietojusi vitamīnus, lai nezaudētu organismam vajadzīgās vielas.

Māksliniece nodarbojās gan ar sporta vingrinājumiem, gan aerobiku, sākot svara atgūšanu ar milzīgu slodzi.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu