Seksīgā modele Miranda Kera atklājusi savu diētas noslēpumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Miranda Kera nu rotā žurnāla «Your fitness» vāku un, kā jau pieklājas šādā izdevumā, sieviete labprāt runājusi par diētu, sportu un veselīgu dzīvesveidu.

Izrādās, modelei Mirandai Kerai perfektu augumu palīdz saglabāt veselīgs dzīvesveids un jogas nodarbības.

Par jogu: Miranda cenšas kaut pusstundu dienā veltīt jogai. Ja ir laiks, tai tiek pievienoti spēka vingrinājumi un skriešana, tas palīdz modelei muskuļus saglabāt tonusā. Ar jogu Miranda nodarbojas jau divpadsmit gadus. Sievietei patīk fiziskais un psiholoģiskais efekts, kuru joga sniedz ikviena ķermenim.

Par savu ēšanas režīmu: Miranda nenoliedz, ka viņai gluži kā ikvienam patīk našķoties starp ēdienreizēm, tāpēc viņa vienmēr līdzi paņem augļus vai dārzeņus, kurus ēd, kad iegribas ko garšīgu. Modelei patīk sākt dienu, ēdot brokastīs pareizi gatavotus svaigus, veselīgus produktus. Brokastis parasti sastāv no svaigi spiestas sulas, olu baltumiem un avokado. Tāpat Kera ikdienā izdzer divus litrus ūdens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu