Krutojs atklāj, ka vēl četrdesmit zvaigznes pretendē uz «melno sarakstu» (108)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

27.jūlijā, tieši pirms konkursa «Jaunais vilnis» noslēguma koncerta, norisinājās preses konference, kurā Igors Krutojs atklāja, ka daudzas citas vietas piedāvā «Jauno vilni» pārciet uz citu vietu, kā arī neslēpa apkārt klīstošas baumas, ka vēl četrdesmit cilvēki pretendē uz «melno sarakstu».

Preses konferenci Igors Krutojs sāka ar pārmetumiem Latvijas presei, ka tā neraksta savas domas par «melno sarakstu» un klusē arī konkursa «Jaunais vilnis» sakarā, neizsaka savas domas, jo baidās no viedokļa.

«Runā, ka «Jaunajā vilnī» ir netīra nauda, dzirdu baumojam, ka uz «melnā saraksta» paplašināšanu pretendē veseli četrdesmit cilvēki. Kāpēc nav šādas runas par citiem Krievijas pasākumiem, kuri notiek Jūrmalā, neko tādu nerunā ne par «Comedy club», ne par «KVN». Mēs nejokojam par Latviju, bet mūs nepārtraukti aizskar tieši politiskā kontekstā,» prāto Krutojs.

Komponists ir drošs, ka tas ir tāpēc, ka konkurss «Jaunais vilnis» ir lielākais un redzamākais Latvijā notiekošais pasākums, turklāt, ekonomiskajā ziņā ļoti izdevīgs.

«Vienreiz nospļaušos un vairāk nebūs Latvijā «Jaunais vilnis», vienreiz jau to izdarīju, bet mani pārliecināja pārdomāt,» tā Krutojs.

Komentāri (108)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu