Dziedātāja Irīna Bilika nevēlas, lai viņu fotografē peldkostīmā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Populārā Ukrainas dziedātāja Irina Bilika ieradās Jūrmalā gan uz konkursu «Jaunais vilnis», gan uz savu solokoncertu, kurš norisināsies tieši pēc nedēļas un būs jaunās koncertprogrammas pirmatskaņojums. Līdz koncertam sieviete baudīs sauli, jūru un draugu sabiedrību.

Irīna Bilika ieradās Jūrmalā tik ātri, jo viņu uz konkursu «Jaunais vilnis» uzaicināja pats Igors Krutojs. Māksliniece neatteica, tikai piekodināja, ka pati izvēlēsies dziesmu, kuru izpildīs, un darīs to pāris stundas pirms kāpšanas uz skatuves.

«Izvēlos dziesmas pēc noskaņojuma, to, ko dziedāju konkursa ietvaros, noteica manas tā mirkļa sajūtas. Arī nepilnu stundu pirms uzstāšanās vēl nebiju uzlaikojusi savu kostīmu, bet līdzi man bija adata un diegs, ja nu gadījumā būtu jāiešuj. Klausu emocijām, tās vislabāk pasaka, kā rīkoties,» stāsta Bilika.

Foto: Katerīna Korss

Mūziķe priecājas, ka kādu laiku uzturēsies Latvijā, jo draugi viņai ir pateikuši, ka Latvijā ir daudz garšīgu ēdienu, dziedātāja vēl neko nebija paspējusi apēst, bet solīja to izdarīt jau svētdien no paša rīta.

Māksliniece cer, ka pludmalē viņu neviens nepazīs, jo Irīna justos drausmīgi, ja, viņai mierīgu gulšņājot uz segas, kāds pieprasītu uzmanību, fotografētu viņu.

Sieviete nespēj iztēloties, kā jūtas tie mākslinieki, kuriem ir mazi bērni un kuri tiek ielenkti pludmalē.

Irīna piemetina, ka nekad labprātīgi neļautu sevi fotografēt pludmalē, darbs ir domāts savam mirklim, bet atpūta savam… kopā tās lietas nav jājauc.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu