Igors Krutojs «Jauno vilni 2014» vērtē kā izdevušos (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Konkursa «Jaunais vilnis» žūrijas priekšsēdētājs Igors Krutojs 2014.gada konkursu vērtē kā izdevušos un ļoti veiksmīgu. Dalībnieku vokālās spējas gan nav labākas kā citus gadus, bet tādā pašā līmenī, bet tas neliedz žūrijas loceklim priecāties par šā gada konkursu un iznākumu.

Igors Krutojs paziņo: kā jau gandrīz katru gadu, arī šogad puiši vokāli ir vājāki par meitenēm, sievietes kārtējo reizi ir pierādījušas, ka vokāli ir daudz spēcīgākas un bagātākas.

«Dalībnieku panākumi un veiksme ir atkarīga tikai un vienīgi no viņiem pašiem. Ja viņi radīs dziesmas, veidos karjeru, uzaicināšu uz Krievijas «Gada dziesmu», kā arī tas liks apsvērt viņu uzaicināšanu uz nākamā gada «Jauno vilni» jau viesu statusā, bet, ja neko nedarīs, nebūs jau ko aicināt,» skaidro Krutojs.

Komponists novēl, lai dalībnieki velta laiku karjerai un veido savu mūzikas ceļu.

Krutojam īpaši patika duetu vakars, jo tieši šogad dueti bija ļoti veiksmīgi. Komponists ar vieglu smīnu sejā paziņo, ka bija reizes, kad jaunie, topošie dziedātāji pārdziedāja lielās zvaigznes.

Arī Igora Krutoja vienpadsmit gadus vecā meita Aleksandra Krutoja saņēma jautājumu, vai vēlāk, pieaugot viņa neapsver domu piedalīties «Jaunajā vilnī», meitene uzreiz teica kategorisku nē, bet Igors piebilda, ka dziedāt viņa nedziedās, bet atzīmes gan varētu likt.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu