Dziedātāja Ani Loraka ir par dabīgo skaistumu (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Dziedātāja Ani Loraka uzskata, ka viņas mūzikas panākumi ir sākušies tieši pateicoties Igoram Krutojam un tieši komponista dēļ viņa iemantojusi lielu popularitāti. Šāds apgalvojums noteikti būtu liels aizvainojums Filipam Kirkorovam, kurš par jauno dziedātāju rūpējās viņas debijā Eirovīzijas dziesmu konkursā un ļāva kaldināt popularitāti, uzstājoties viņa koncertos.

Mūziķe uzskata, ka tas jau ir pieradums, ka konkurss «Jaunais vilnis» norisinās tieši Jūrmalā, viņa Jūrmalā jūtas ļoti komfortabli.

Dziedātāja pastāstīja žurnālistiem, ka galvenais sievietē, tajā, lai viņa būtu skaista, ir dedzīgas, dzīvesprieka pilnas acis. Ani nenoliedz, ka ir par dabīgo skaistumu, un tas ir redzams, vērojot dziedātāju, mēģinājumus viņa apmeklē bez kosmētikas, tā tiek lietota tikai televīzijas vajadzībām.

Ani zina, ka sievietēm ir jāprot pamanīt savus trūkumus un tos noslēpt, tieši tam ir domāta kosmētika. Galu galā parasta sieviete nav modele, kura staigā pa mēli.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu