Valērijs Ļeontjevs iesaka vairot mīlestību, nevis veicināt karu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Neskatoties uz politiskajiem apstākļiem, konkursa «Jaunais vilnis» atmosfēra nebija drūma. Tie bija īsti svētki mūzikai, festivālam un mākslai.

Festivālā «Jaunais vilnis» māksliniekiem tiek uzdoti jautājumi galvenokārt par politiku, arī par stāvokli Ukrainā, notriekto lidmašīnu vai Latvijas ārlietu ministra lēmumu iekļaut «melnajā sarakstā» dziedātāju Valeriju, Josifu Kobzonu vai Oļegu Gazmanovu.

Dziedātājs Valērijs Ļeontjevs atteicās runāt par politiku, viss, ko mūziķis atbildēja uz provokatīvajiem jautājumiem, bija, ka ir jāatceras sešdesmitie gadi un hipiju frāze – make love, not fight!

Ļeontjevs uzskata, ka māksliniekiem ir jārada mīlestība, mūzika, ne jābūt par daļu no politikas un jānostājas kāda pusē.

Mūziķis arī atzina, ka ir jau iegādājies dāvanu Igora Krutoja dzimšanas dienas svinībām, dāvana nav dārga vai pārsteidzoša. Dziedātājs ir iegādājies praktiskas lietas, kuras vienmēr ir vajadzīgas!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu