Foto: Ir pagājuši sešpadsmit gadi, apskati, kā mainījušies seriāla «Sirdsmīļā Monika» aktieri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Kanāls LNT 20. sezonas jubilejā skatītājiem gatavo vairākus patīkamus pārsteigumus. Viens no tiem – azartiskā, šarmantā un asprātīgā «Sirdsmīļā Monika», viņas pacietīgais un mīlošais vīrs Roberts, kā arī viņu kaimiņi. Lai arī pagājuši 16 gadi, šķiet, jautrā četrotne televīzijā bija redzama vēl vakar, arī aktieri jaunos piedzīvojumus izspēlē ar tādu pašu azartu kā iepriekš.

Aktieri uz preses konferenci ieradās uzreiz no seriāla filmēšanas un bija pilnībā savos tēlos.

Zvaigznes bija tik sajūsminātas par seriāla atgriešanos ekrānos un lielo prieku pēc sešpadsmit gadu pauzes atkal tikties četratā, turklāt savos iemīļotajos tēlos, ka nespēja neko daudz parunāt.

Šī vasara visiem četriem aktieriem bijusi ļoti intensīva un aizraujoša, kopā filmēšanas laukumā pavadītas teju 200 stundas.

«Atgriežoties «Sirdsmīļās Monikas» filmēšanas laukumā, jūtos tāpat kā atgriežoties bērnības takās. Nenoliegšu, ka Monika ir viens no maniem mīļākajiem tēliem. Nav gan bijis laika izbaudīt un pakaifot par atkalredzēšanos ar Sirdsmīļo Moniku, jo filmēšanas darbs noritēja ļoti intensīvi. Kaifs un gandarījums noteikti būs septembrī, kad seriālu varēs redzēt kanālā LNT,» stāsta Mirdza Martinsone, Monikas lomas atveidotāja.

Mirdza piebilst, ka vienīgās emocijas bijušas tikai mirklī, kad saņēmusi zvanu un uzzinājusi, ka turpinās filmēt seriālu, pēc tam sākās darbs, garas stundas filmēšanās laukumā, teksta mācīšanās.

Uzreiz steidz savu vārdu iestarpināt Hildas lomas atveidotāja Olga Dreģe, sakot, ka šī ir kārtējā sezona bez atvaļinājuma, bet, kamēr viņi visi ir jauni un skaisti, viss ir iespējams.

Un taisnība aktrisei vien ir: vērojot aktierus seriāla pirmajās sērijās un redzot to, kā viņi izskatās šobrīd, pēc sešpadsmit gadiem, nekādas lielās pārmaiņas nav novērojamas.

Monikas matu krāsa ir ieguvusi mazliet saulaināku toni, Robertiņa matos ir iezagušies pāris sirmi pavedieni, Hilda ir kļuvusi vēl elegantāka, bet Žanis joprojām ir lielākais joku dzinējs, kā nekā tieši viņš smejoties izteicās par kandžas dzīšanu laukos.

Visu preses konferenci aktieri viens otru uzrunāja seriāla personāžu vārdos, bija redzams, ka acīs visiem ir uguntiņa, entuziasms un vēlme filmēties.

Jau septembra beigās seriāls parādīsies televīzijas ekrānos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu