Foto: Simtiem cilvēku pusdieno īpašajā «baltajā piknikā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

30.jūlija pēcpusdienā notika gadskārtējais pop-up pikniks, kurā viesiem jāierodas baltā apģērbā. Tieši šāds pats pikniks Ņujorkā pulcēja piecus tūkstošus cilvēku, Latvijā izdevās vienuviet savākt aptuveni piecus simtus cilvēku.

Pārsteidzošas, elegantas un iedvesmojošas pop-up piknika vakariņas skaistā āra vidē, neierastā publiskā vietā pulcē vienuviet gan slavenības, gan vienkārši ēdienu gardēžus un dzērienu baudītājus.

Pikniku vēl īpašāku padara fakts, ka dalībnieki notikuma vietu uzzina neilgu laiku pirms vakariņu sākuma. Tas liek visu dienu gaidīt īsziņu ar informāciju un palielina interesi par pasākumu.

Lai ierastos pasākumā, vienīgais priekšnoteikums bija baltais apģērbs, kas kalpoja kā vienojošais elements.

Pasākumu apmeklēja arī tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā aktrise Agnese Zeltiņa, modes blogere Santa Bindemane, uzņēmējas Kristīne Lindenblate un Marika Ģederte.

Notikuma vietu ieskāva balti baloni, uz galdiem bija grezni, balti galdauti, skanēja jautra mūzika, un atmosfēru veidoja viesu nebeidzamie smaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu