Ir zināms, cik tūkstošus Žizele Bundhena nopelna dienā! (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Nevienu nepārsteigsi ar apgalvojumu, ka pasaulē pelnošākā modele Žizele Bundhena jau septīto gadu pēc izdevuma «Forbes» datiem no jauna un no jauna iegūst šo statusu. Šajā gadā viņa jau ir nopelnījusi četrdesmit septiņus miljonus dolāru, sadalot naudu, atklājas, ka katru dienu modele nopelna simt divdesmit astoņus tūkstošus.

Šis gads modelei Žizelei Bundhenai atnesis papildu līdzekļus, pateicoties zīmolu «H&M», «Chanel», «Louis Vuitton», «Pantene» un «Balenciaga» reklāmas kampaņām.

Paprāvus līdzekļus Žizele ieguvusi, arī pateicoties pašas ražotām kurpēm, un arī jaunā partnerība ar apakšveļas zīmolu «Nore», kurš ražo speciālu apakšveļu ar nosaukumu «Gisele intimates», ir nesusi ienākumus.

Modeles naudas plūsmu ir pārbaudījusi Amerikas nodokļu inspekcija, meklējot nelegālus ienākumus, modeli tas neuztrauc, jo viņa godīgi pelna naudu un maksā nodokļus.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu