Interjera salons tiek atklāts ar konfeti lietu un šampanieša pārbagātību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

28.jūlijā tika atklāts jauns interjera salons «Fusion house», kurš priecē dizaina mīļotājus ar īpašām, bet dārgām mantām. Lampas iegāde vien maksā pāris tūkstošus, bet vismaz vari būt drošs, ka tev tāda būs vienīgajam. Kā jau piedienas tāda salona atklāšanā, tā notika ar vērienu.

«Fushion house» piedāvā dizaina lietas klasiskajā, lauku jeb «kantri», mansarda, mūsdienīgā un citos stilos. Salons piedāvā arī dizainera pakalpojumus, to skaitā telpas iekārtojuma trīsdimensiju vizualizāciju.

Interjera salons «FUSION HOUSE» ir uzņēmējas Oksanas Teļeginas otrais radošais un komerciālais projekts. Uzņēmēja spēj audzināt savus piecus bērnus un vēl vadīt veiksmīgu biznesu!

Viesus salonā sagaidīja ar šampanieša glāzēm un uzkodām. Ikviens viesis gaidīja, kad beidzot tiks atvērts melnais priekškars un visi varēs ieraudzīt, kas atrodas aiz tā.

Pasākuma vadītājs Valdis Melderis nelika viesiem ilgi gaidīt un sāka vakaru ar svinīgo atklāšanu, lentes pārgriešanu un lieliskās vijoles virtuozu trio «Palladium» uzstāšanos.

Pēc atklāšanas viesiem bija iespēja apskatīt dažāda veida mēbeles vai doties uz zāles galu un baudīt dažādus izsmalcinātus itāļu pavāra veidotus ēdienus. Liela daļa viesu izlēma sākt vakaru ar iestiprināšanos un vēlāk vērot skaistās mēbeles un santehniku.

Visiem par pārsteigumu atšķirībā no citiem mēbeļu salona veikaliem viesiem bija iespēja gan apskatīt priekšmetus, gan sēdēt pie galdiem un ēst uzkodas, kā arī mīkstos dīvānos baudīt vīnus, neviens neuztraucās par iespējamajām neveiksmēm, apliešanu.

Laiku pa laikam notika dažādi konkursi, kā arī viesus priecēja vijoļu virtuozu trio «Palladium», kuri ar savas spēles maģiskajām skaņām, kustībām, tērpiem aizrāva ikvienu apmeklētāju.

Pasākumu apmeklēja uzņēmēji, interjera dizaineri, kā arī sabiedrībā pazīstamas personas, kuras var atļauties iegādāties piedāvātās lietas.

Viesi, dodoties mājās, saņēma īpašas dāvanas, lai paliktu piemiņa no pasākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu