Johnny Salamander prezentē savu jauno albumu» Tā kā vējš» (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Viens no labākajiem Latvijas rokmūzikas izpildītājiem, ģitārists, dziesmu autors un dziedātājs Johnny Salamander 16.jūnijā prezentēja savu jauno albumu «Tā kā vējš», kurā apkopotas deviņas dziedātāja jaunākās dziesmas.

16.jūnija vakarā «Latvijas 1. Rokkafejnīcā» norisinājās dziedātāja Johnny Salamander jaunā albuma «Tā kā vējš» prezentācija. Dziedātājs prezentēja albumu un iepriecināja savus fanus, paziņojot, ka drīzumā gaidāmi vēl divi albumi, kuri ir jau ierakstīti un gaida savu kārtu.

Albuma «Tā kā vējš» iedvesmas avots ir bijusi rudens romantika, migla, dzeltenas lapas, siltais un tajā pašā laikā mitrais gaiss, to visu baudot, radās iedvesma un ideja albumam.

Jau stundu pirms pasākuma atklāšanas «Latvijas 1. Rokkafejnīca» pildījās ar cilvēkiem, kuri nāca, lai noklausītos dziedātāja jauno albumu, un par spīti karstumam, sutoņai neatstāja kluba telpas, bet baudīja ikvienu priekšnesumu un katras dziesmas izskaņā atbalstīja mākslinieku ar vētrainiem aplausiem.

Lai iepriecinātu savu tēti viņa īpašajā dienā, uz prezentāciju no tālās Amerikas bija ieradusies arī Johnny Salamandera meita, dziedātāja Meldra.

Gluži kā vecajos, labajos laikos Meldra kopā ar tēti kāpa uz skatuves un muzicēja. Tas radīja nostalģisku sajūtu ne vienā vien apmeklētājā.

Prezentācijas ietvaros ikvienam bija iespēja iegādāties gan jauno dziedātāja albumu, gan citus viņa, kā arī Meldras albumus, no ikviena nopirktā albuma desmit procenti nokļuva «Palīdzēt.lv» rīcībā.

Par jauno albumu pats dziedātājs saka, ka neies nevienam neko pierādīt. Johnny Salamander nevēlas gāzt milzu kalnus, viņš ir laimīgs, jo dzīvo, kā dzīvo, viņam ir ļoti jauks bērns, kurš dzīvē sevi ir atradis, pats mākslinieks dara, ko grib un viņam gribētos, lai arī citiem patīk tas, ko viņš dara.

Tieši rokenrols, rokmūzika ir tā lieta, kura raksturo mākslinieku, mīlestība uz šo mūzikas novirzienu, ģitāru ir nolasāma ikvienā sekundē, māksliniekam esot uz skatuves.

«Rokenrols ir dzīvība, mīlestība! Viss, kas ir skaļi, brīvi, kur vari justies tu pats,» tā Johnny Salamander.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu