Pasaules pirmā topmodele atvainojas Tairai Benksai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pasaulē pirmā topmodeles statusu iemantojusī sieviete, bijusī modele Dženisa Dikinsone nekad nav izcēlusies ar mēles turēšanu mutē, modele vienmēr bijusi skarba, asa un nav pažēlojusi gandrīz nevienu savu kolēģi. Denīze ir aizvainojusi arī modeli Tairu Benksu un vēlāk sievietei publiski atvainojusies.

Izrādās, Dikinsone reiz izteikusies, ka Tairas Benksas vadītais televīzijas šovs «Kā kļūt par topmodeli?» ir safabricēts un nekas no redzētā nav patiesība, turklāt Taira ir bezjūtīga būtne.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dženisa publiski atvainojas modelei par viņas jūtu aizskaršanu, darba noniecināšanu un piebilst, ka to teikusi, īpaši nedomājot ar galvu, jo jutusies aizskarta, ka viņu atlaida no līdzīga televīzijas šova vadības.

Foto: TT NYHETSBYRN

Izrādās, Dženisa gatavojas kāzām un vēlas apprecoties sākt dzīvo no baltas lapas, viņa nevēlas vairs cilvēkiem asociēties ar ļaunumu, asu mēli un bravūru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu