Pāvilostā notiks Marhileviča festivāls «Zaļais stars»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pāvilostā no 24. līdz 25. jūlijam notiks mūzikas un mākslas festivāls «Zaļais stars», kura idejas autors un mākslinieciskais vadītājs ir mūziķis Uldis Marhilevičs, noskaidrojām pašvaldībā.

Festivālu atklās Sakaslejas baznīcas dārzā, kur no plkst.22 norisināsies nakts koncerts. Atklāšanas pasākumā piedalīsies Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Valdis Indrišonoks, Jānis Pelše (ērģeles), Pāvilostas novada sieviešu koris «Siga», Liepājas zvanu ansamblis «Campanella», vijolnieks Dzintars Beitāns, Sakas vokālais ansamblis «Dziedošie enģeļi» un citi mākslinieki.

Otrajā dienā Pāvilostā varēs aplūkot smilšu skulptūras, piedalīties pludmales tenisā vai doties uz Kalna ielas tirdziņu. Bet vakarā pludmalē notiks svētku lielkoncerts, kurā uzstāsies «Iļģi», «Bet Bet», Fēlikss Ķiģelis, Ance Krauze, Žoržs Siksna, Ivo Fomins, Ainars Virga, «Sērkociņu cehs», ansamblis «Bezvējš» un citi izpildītāji.

Vakaru vadīs aktieris Gints Grāvelis. Pasākuma noslēgumā iecerēta uguņošana.

Pērn organizatori vēstīja, ka festivāla «Zaļais stars» lielkoncertu klausīties bija sanākuši aptuveni 7000 cilvēku, bet kopumā abās festivāla dienās pasākumus apmeklēja vairāk nekā 10 000 skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu