Roberts Patinsons intervē aktieri Džeimiju Bellu, izlasi kā viņam izdevās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Divdesmit deviņus gadus vecais Džeimijs Bells ir kļuvis par žurnāla «Interview» galveno varoni. Kā ir pieņemts žurnālā, intervijas taisa nevis žurnālisti, bet citas zvaigznes. Šoreiz žurnālista ādā iejutās aktieris Roberts Patinsons.

Patinsons iesāka interviju, sakot, ka netiks runāts par darbu, bet tikai par privāto dzīvi, un sāka sarunu, uzdodot jautājumu – velns parāvis, kas tu tāds vispār esi? Pastāsti savas pirmās atmiņas!

Foto: Reuters

Aktieris atbildēja, ka viņam nav spilgtu bērnības atmiņu, ka viņa atmiņas ir ļoti saraustītas no dažādiem bērnības posmiem, bet neviena nav konkrēta. Visas viņa atmiņas atgādina Tima Bērtona filmas. Mazs būdams, aktieris, kamēr ar mammu ārā sauļojies, atradis šķūnītī raķeti un iešāvis viņai kājā.

Citas atmiņas saistās ar baleta studiju un nebeidzamajiem mēģinājumiem.

Bet uz jautājumu, kas, pie velna, viņš tāds ir, aktieris atbildējis, ka pats līdz galam to nav sapratis.

Pārējā intervijā, kā jau aktieriem pienākas, tika runāts par kino, jaunajiem projektiem, vairāk nepieskaroties privātajai dzīvei.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu