Mila Kunisa dalās pārdomās par kāzām un atklāj kāzu plānu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Mila Kunisa jau kopš divpadsmit gadu vecuma ir bijusi droša, ka nekad neapprecēsies un viņai nebūs bērnu. Visu mainīja īstā vīrieša satikšana, nu aktrise plāno gan apprecēties, gan ir pirmā bērna gaidībās.

Aktrise Mila Kunisa uzsver, ka savu lēmumu mainījusi, jo satikusi savas dzīves mīlestību. Jūtas likušas aktrisei gan priecāties par bērnu, gan piekrist laulību piedāvājumam.

Nu aktrise ir izveidojusi jaunu dzīves teoriju un nedomā nevienu aicināt uz kāzām, bet radīs svētkus sev un savam mīļotajam. Milas vecāki neiebilst, jo priecājas, ka viņu meita ir pateikusi jā laulībām.

Aktrise smejoties saka, ka visiem aizraušanās ir aktieri, dziedātāji, viņai ne tikai tāda ir, viņa šādu personu apprecēs.

Izrādās, ka aktieri ir satikušies 1998.gadā, kad bijuši četrpadsmit un piecpadsmit gadus veci, un pirmo reizi skūpstījušies tieši viens ar otru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu