Lana del Reja izdod topošā albuma pirmo singlu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziedātāja Lana del Reja (Lana del Rey) klajā laidusi pirmo dziesmu no topošā albuma, kurā atkal būs apdziedāta sarežģīta un pārdzīvojumiem bagāta mīlestība. Dziesmas nosaukums ir «Honeymoon» un tā trešdien uzšāvās «Billboard Trending 140» mūzikas topa pirmajā vietā vien dažas stundas pēc dziesmas izlaišanas.

Dienas beigās dziesmu apsteidza dziedātāja Ostina Mahones jaunākā dziesma. Vietu topā nosaka tas, cik daudz cilvēku ar to dalījušies tiešsaistes sociālajā tīmekļa vietnē «Twitter».

Jau ilgu laiku del Reja bija devusi mājienus par singla izdošanu pēc sava 2014. gada albuma «Ultraviolence» panākumiem. Albums bija ar drūmi fatālistisku un melanholisku nokrāsu, taču daudzās dziesmās bija saklausāmas saknes no klasiskajām amerikāņu popdziesmām.

Ko līdzīgu varam dzirdēt arī dziesmā «Honeymoon», kuras dziesmu vārdi ir: «Mēs abi zinām mūsu vardarbīgo pagātni, kas ir mums apkārt/Bet es nebaidos, tagad, kad esmu atradusi tevi, man nav ko zaudēt.»

Šogad intervijā ar «Billboard» del Reja pastāstīja, ka albumā «Honeymoon» būs iekļauta arī kaverversija džeza un blūza leģendas Ninas Simones dziesmai «Don't Let Me Be Misunderstood».

Del Rejai ir ļoti daudz fanu, taču viņas darbus bieži kritizē feministes, sakot, ka dziesmām ir pārāk pasīva nokrāsa.

Dziedātāja vēl nav atklājusi albuma «Honeymoon» iznākšanas datumu. Viņas ierakstu kompānija tikai paziņojusi, ka viņas ceturtais albums iznāks drīz. Nesen tika ziņots, ka tas varētu notikt septembrī.

2013. gadā Lana uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu