Dziesmu svētkiem mobilajā televīzijā LMT Straume 93 000 skatījumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pārraidēm mobilajā televīzijā LMT Straume bijis 93 000 skatījumu. Visvairāk skatītais bijis svētku noslēguma koncerts Mežaparka estrādē, tautas deju kolektīvu lielkoncerts «Līdz varavīksnei tikt» un svētku ieskandināšanas koncerts «Tikai saknes neatdot».

Populārs bijis arī īpaši radītais saturs rubrikā «Dzīvo līdzi», kas deva iespēju vērot svētku aizkulisēs notiekošo un sekot līdzi dalībnieku ikdienas gaitām, radot klātbūtnes efektu arī tiem, kuri paši nevarēja piedalīties. Skatījumu skaits turpina augt, liecinot par vēlmi vēlreiz izbaudīt piedzīvotās pozitīvās emocijas.

LMT Straume joprojām var noskatīties jauniešu Dziesmu un deju svētku koncertus un reportāžas mobilajās ierīcēs un internetā. Katras dienas notikumi ir apkopoti kopsavilkumos, kas ļauj atgriezties svētku nedēļas atmosfērā gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Īpaša ir iespēja arī pēc svētku beigām palūkoties uz to norisi no dalībnieku un organizatoru skatupunkta, ko dod bagātīgais aizkulisēs safilmētais materiāls.

Visas svētku nedēļas laikā LMT Straume katru dienu pārraidīja 5 stundu garas tiešraides no Dziesmu svētku pasākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu