Dzintaru koncertzālē populāras itāļu un spāņu dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst.19 Dzintaru koncertzālē izskanēs populāras itāļu un spāņu dziesmas un ārijas tenora Telmana Guževska un Latvijas Nacionālās operas simfoniskā orķestra izpildījumā, informēja koncerta rīkotāju pārstāve Tatjana Kriketa.

Koncertā tiks atskaņoti Ernesto de Kurtisa, Rudžero Leonkavallo, Ernesto Lenkuola, Nikola Gastaldona u.c. komponistu skaņdarbi, kā arī pasaules slavenā kompozīcija ģitārai un orķestrim «Aranjuez Adagio». Koncerta goda viesis būs spāņu ģitāras spēlētājs Hose Luis Korvisons Rohas no Kubas.

Guževskis ir Izraēlas liriskais tenors, leģendārā maestro Karlo Bergonzi skolnieks, pieprasīts kā viens no savas paaudzes visperspektīvākajiem jaunajiem liriskajiem tenoriem. Viņa balss skan filmas «Anna Kareņina» «Oskara» balvai nominētajā skaņu celiņā, kā arī 2013.gadā izpildītājam piešķirta Aivora Novello vārdā nosauktā prēmija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu