Uzzini, vai Aminata tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena un kāds ir viņas sapņu randiņš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Dziedātāja Aminata viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem par hobijiem, modi, mīlestību un perfekto randiņu.

Dziedātāja raidījumā atklāj, ka sevi lutina guļot. Perfektas brīvdienas ir tad, kad ir iespējams gulēt un gultā ēst saldējumu ar zemenēm, jo dziedātājai ļoti garšo saldējums un zemenes.

Par dienas skaistāko daļu Aminata uzskata vakaru, kad atnāk mājās un var atslābināties no visa.

Lielā darba kvantuma dēļ dziedātājai sanāk reti gatavot, bet viņa prot to darīt. Vislabāk Aminatai garšo šašliks, kā arī citi gaļas ēdieni, jo viņa ir gaļēdāja.

Iedvesmu dziedātājai sniedz mīlestība un satiktie cilvēki, tāpat jaunā sieviete tic mīlestībai no pirmā acu skata - no pirmā acu skata var sekot iemīlēšanās, bet iemīlēšanās var pāraugt mīlestībā.

Perfektais randiņš meitenes fantāzijā ir jūras krastā, terasē vai stikla mājā, kur ir daudz sveču un valda pilnīga divvientulība.

Kā visērtāko un mīļāko apģērba gabalu Aminata nosauc šortus, bet nespēj izvēlēties, kura apģērba gabala nekad nav par daudz, jo viss vienmēr ir vajadzīgs un nevar būt par daudz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu