Svarīga informācija «Kings of Leon» koncerta apmeklētājiem (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šovakar, 25. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks amerikāņu grupas «Kings of Leon» koncerts. Norises vietas ieejas tiks atvērtas no plkst. 18, kad estrādes teritorijā darbu uzsāks arī ēdienu un dzērienu tirdzniecības vietas. plkst. 20:15 savu uzstāšanos sāks koncerta īpašie viesi - britu grupa «The Horrors». Tad aptuveni plskt. 21:30 uz skatuves kāps «Kings of Leon».

(precizēti laiki)

«Kings of Leon» sestā studijas albuma «Mechanical Bull» (2013) koncertturneja ir vērienīgākā un krāšņākā turneja grupas 15 gadu pastāvēšanas laikā. Mežaparka Lielās estrādes fanu tūkstošus sagaida lāzeru šovs un īpaši atlasīta video kolāža no dažādiem grupas darbības posmiem.

Koncerta organizatori aicina uz koncertu doties ar sabiedrisko vai velo transportu. Apmeklētāju ērtībām tiek organizēti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā, lai pirms un pēc pasākuma apmeklētāji varētu ērti nokļūt no pilsētas centra uz Mežaparku un atpakaļ. Auto novietošana būs iespējama tikai Rīgas satiksmes oficiālajās stāvvietās.

Tāpat, sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO, velosipēdistiem tiks piedāvāta iespēja atstāt velosipēdus apsargātā un apdrošinātā bezmaksas velonovietnē, kas atradīsies netālu no Mežaparka estrādes un darbosies no plkst. 18 līdz pat koncerta beigām plkst. 01 naktī. Velonovietne būs pieejama līdz pat 400 velosipēdiem, no kurām 200 ERGO Facebook profila sekotājiem no 21. jūnija būs iespēja jau iepriekš rezervēt.

Lietussargus koncerta teritorijā ienest nebūs iespējams, un norēķini būs iespējami tikai skaidrā naudā.

Kocertu rīkotāji Baltijas valstīs, koncertaģentūras «Positivus Music» un «FBI», iesaka uzmanīties un nekādā gadījumā neiegādāties «Kings Of Leon» koncerta biļetes no rokas, bet pirkt tās tikai no oficiālā koncerta biļešu izplatītājiem «Biļešu Serviss» un «Ticketpro». Stāvvietas biļetes cena - EUR 55. Biļetes būs nopērkamas arī pie ieejas. Koncertā nav paredzēta atsevišķa fanu zona.

Koncertu organizē «Positivus Music» un «FBI».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu