Sabiedrības dāmas vērtē bižutēriju, kuras cenas sākas no 200 eiro (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Trešdien, 11.jūnijā, mākslas galerijā un kafejnīcā «Cafe DALI» norisinājās jaunā Latvijas rotaslietu zīmola «PMlooks» prezentācija. Jauno bižutēriju bija iespējams ne tikai apskatīt, aptaustīt, bet arī iegādāties. To steidza izmantot ne viena vien sabiedrības dāma.

11.jūnija vakarā «Cafe DALI» savās telpās pulcēja modes dāmas, kuras steidza novērtēt jaunā rotaslietu zīmola «PMlooks» radītās rotaslietas.

Dizainere saņēma daudz dažādu ziedu un labprāt fotografējās draugu, modes dāmu un ziedu ielenkumā.

Viesi cerēja ieraudzīt modes skati un novērtēt rotaslietas uz sieviešu ādas, redzēt, kā tās pieguļ augumam un kā saplūst ar dažādiem tērpiem, bet neko tādu nesagaidīja, pēc oficiālās uzrunas, kurā dizainere paziņoja, ka šī ir viņas pirmā skate, viesiem bija iespējams turpināt baudīt vakaru un par īpašām cenām iegādāties jaunās rotas.

Prezentācijas vakarā bižutēriju varēja iegādāties, sākot no 200 eiro, dāmas šo iespēju arī izmantoja un vakara neoficiālajā daļā greznojās ar jaunajām rotām.

Pasākuma oficiālajā daļā arī viena no «Cafe DALI» īpašniecēm, Jeļena Ušakova, tērpusies klasiskā kostīmiņā, rotājās ar dizaineres kaklarotu, vēlāk gan, sākoties neoficiālajai daļai, sieviete klasisko ietērpu nomainīja pret seksīgiem, īsiem, plandošiem svārciņiem, kuri izcēla uzņēmējas garās kājas.

Prezentācijas ietvaros viesi varēja baudīt saksofonista priekšnesumu, kurš visus priecēja ar labi pazīstamām un iemīļotām melodijām.

Sēžot ārā uz terases, viesi sildījās vakara saulē, baudot dizaineres sarūpētos vīnus.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu