Glastonberiju atklāj ar iepriekš neizziņotu «The Charlatans» koncertu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @BMWavesBlog

Glastonberijas mūzikas festivāls piektdienas rītā tika atklāts ar iepriekš neizziņotu britu indīroka grupas «The Charlatans» uzstāšanos, kas klausītājiem bija pārsteigums. Baumas par «The Charlatans» uzstāšanos izskanēja neilgi pirms koncerta plkst.11 pēc vietējā laika (plkst.13 pēc Latvijas laika). Līdz tam bija zināms tikai tas, ka šajā laikā uzstāsies «īpašie viesi».

«The Charlatans» solists Tims Bērdžess neilgi pirms koncerta publicēja fotogrāfiju no pasākuma aizkulisēm.

Glastonberijas festivāla pirmajā dienā uzstāsies grupa «Motorhead», dziedātāji Maks Ronsons un Mērija Blaidža, kā arī «The Cribs». Piektdienas galveno viesu statusā būs grupa «Florence and the Machine», kas aizvieto amerikāņu rokgrupu «Foo Fighters» pēc solista Deiva Grola neveiksmīgā kritiena no skatuves. Grols salauza kāju, kā rezultātā viņam nācās atcelt visus šomēnes plānotos koncertus.

Pasākums turpināsies līdz 28. jūnijam. Pārējie galvenie izpildītāji ir britu grupa «The Who» un amerikāņu reperis Kanje Vests. Vēl uzstāsies tādi mūziķi kā «The Chemical Brothers», Laionels Ričijs, «Alt-J», Petija Smita, «Motorhead», «Belle & Sebastian», «Death Cab for Cutie», «The Vaccines», «Super Furry Animals», «Clean Bandit» un «Enter Shikari».

Festivāla apmeklētāji varēs vērot arī «deadmau5», «Suede», «Alabama Shakes», «FKA Twigs», «Jamie XX», «La Roux», Džona Hopkinsa un «Rudimental» uzstāšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu