Slavenības, kuru mīlas romāni šokēja pasauli (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ikvienai slavenībai ir kāds konkrēts tēls, tas, kā cilvēki viņus uztver; ja dažādu tēlu slavenības izveido pāri, cilvēki ir pārsteigti un netic šādu attiecību ilgmūžībai. Nereti šāda neticība agri vai vēlu attaisnojas.

Ja ir jāuzmin, kuras divas sievietes aktieris Raiens Goslings uzskata par savas dzīves lielajām mīlestībām, daudzi nespēj iedomāties, ka viena no šīm sievietēm varētu būt aktrise Sandra Buloka. Goslings Buloku uzskata par vienu no savām lielajām mīlestībām. Pāris satikās tikai gadu, un neviens tā īsti nespēja noticēt, ka viņi varētu patiesi būt viens otram īstie.

Pirms dziedātājs Džastins Timberleiks simtprocentīgi atvadījās no dziedātājas Britnijas Spīrsas, viņš satikās ar dziedātāju Fērgiju, kā atklāj dziedātāja, viņi abi šīs attiecības neuztvēra nopietni, neuzskatīja viens otru par īstajiem, bet vienkārši kopā gulēja.

Grūti iztēloties kādu no aktiera Breda Pita bijušajām, kura nebūtu aktrise Dženifera Anistone, bet 1989.gadā aktiera sirdi salauza aktrise Kristīna Aplgeita, sieviete ballītē ieraudzīja citu vīrieti un mājās devās kopā ar viņu, atstājot Bredu Pitu vienu pašu.

Aktieris Raiens Reinolds, pirms apprecēja Bleiku Laivliju, bija kopā ne tikai ar aktrisi Skārletu Johansoni, bet arī ar dziedātāju Alanisu Moriseti. Pāris satikās divus gadus un bija pat saderinājušies.

Kā vienu no nepiemērotākajiem un dīvainākajiem Holivudas visu laiku pāriem daudzi nosauc aktierus Džordžu Klūniju un Lūsiju Liu.

Kā izrādās, arī dziedātāja Šēra ir satikusies ar aktieri Tomu Krūzu, mūziķe Krūzu ierindo savu labāko mīļāko sarakstā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu