Aktrise Ieva Aleksandrova–Eklone atklāj savu stila noslēpumu (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aktrise, seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone prožektoru gaismā un vienkārši mājas apstākļos vienmēr izskatās lieliski. Sievietes elegance un vienkāršība ir īpašības, kuras raksturo viņas stilu. Ieva labprāt atklāj savu stila noslēpumu!

Brunetes imidžā aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone izpaudās veselus divus gadus, tāpēc gribēja šo toni mainīt un uzreiz tika sazvanīta Dailes teātra friziere un sarunātas imidža maiņas. Nu Ievai ir gaiši rudi mati un viņa par to priecājas. Cik ilgi jaunā matu krāsa rotās viņas matus, aktrise nezina, tas atkarīgs ne tikai no viņas vēlmēm, bet arī no projektiem, kuros viņa iesaistīsies.


«Līdz pat astotai klasei man bija milzu bize šateni brūnā krāsā, tad to nogriezu uz īsu karē, pēc tam - ieliku ilgviļņus un kādu laiku nostaigāju pilnīgā «pūdeļa formātā». Man bijuši gan spilgti sarkani mati, gan sarkanrudi, nokrāsoti dažādu krāsu šķipsnās, esmu bijusi pat blonda, bet pamatā - brūnais tonis ar gaišākām vai tumšākām niansēm,» stāsta Ieva.

Ikdienā Ieva krāsojas ļoti maz vai nemaz. Tāpēc no rītiem un vakaros pie spoguļa tiek pavadīts tik daudz laika, cik nepieciešams, lai uzklātu sejas un acu krēmu. Ja Ieva dodas uz kādu pasākumu, tad gan grimam tiek veltītas 30-40 minūtes.

Foto: Sejas.lv

No kosmētikas līdzekļiem Ieva ikdienā lieto skropstu tušas – zaļā vai zilā krāsā un reizēm kādu neitrālu lūpu krāsu.


«Par apģērbu runājot, iegādājos to, kas pašai patīk un ir ērts. Nekad nevilkšu mugurā apģērbu tikai tāpēc, ka tas ir moderns! Uz skatuves, kino vai foto projektos pilnībā paļaujos uz stilistu un tērpu mākslinieku viedokli un nekad nemaisos pa vidu ar domām, par to, ko man vilkt vai nevilkt mugurā, jo viņi labāk redz, kas derēs attiecīgajam tēlam. Tas ir viņu darbs, manējais - iznest šo tērpu atbilstoši tēlam. Bet dzīvē - vilkšu to, ko prasa attiecīgās dienas noskaņojums. Ja tas ir pasākums ar «dress kodu», tad cenšos to ievērot, bet izejot no garderobes, kas man ir pieejama. Nekad vēl nav gadījies īrēt tērpus, lai tikai atbilstu pasākuma «standartam»,» atklāj Ieva.

Par zīmoliem runājot, Ieva ir latviešu dizaineru fane, vienmēr tiek «iebāzts deguns» Aleksandra Pavlova, Natālijas Jansones un citu mākslinieku kolekciju bilžu galerijās.

«Kad tieku, apskatu piedāvājumu gan «Paviljonā», gan «Nolo», gan «Taste Latvia» veikaliņos. Tikai parasti viss beidzas ar to, ka 36. izmērs ir par mazu, bet 38. par lielu.. Tomēr mēteli un kleitu no zīmola «Nolo» izdevās atrast atbilstošu maniem parametriem. Visādi citādi - zīmols nav būtiskākais nosacījums, lai es izvēlētos konkrētu apģērbu,» tā Ieva.

Ieva akli neseko modes tendencēm, bet ar tām cenšas iepazīties kaut vai foto galeriju formātā. Ja kāda no tendencēm uzrunā aktrisi un viņa savā garderobē nevar atrast tai atbilstošu tērpu, viņa dodas uz veikaliem un laiko apģērbu.

Foto: Sejas.lv

Tas ir veids, kā Ieva papildina savu drēbju skapi, kurš tiek šķirots divas reizes gadā, atdodot nevajadzīgās mantas Sarkanajam Krustam.

«Es neaizraujos ar iepirkšanos, nedēvēju sevi par klasisku šopaholiķi. Nepatīk, ka sievietes ķemmē visus veikalus pēc kārtas. Patīk doties uz konkrētiem veikaliem un iegādāties kaut ko nepieciešamu, ar ko papildināt jau esošo garderobi, vai arī nopirkt kaut ko pilnīgi negaidītu, kas iekrīt acīs un arī labi «sēž». Pieeju šai lietai ar loģisko prātu un vienmēr samēroju savu budžetu ar vēlmēm,» iepirkšanās paradumus atklāj Ieva.

Savu stilu Ieva īpaši nekā neveido un neuzskata sevi par modes dāmu. Reizēm ir tā, ka aktrisei gribas vilkt mugurā kādas konkrētas krāsas apģērbu un pēc laika sanāk izlasīt, ka konkrētā krāsa ir aktuāla tieši šajā sezonā. Tad Ieva pabrīnās un nopriecājas par savu izvēli.

«Es nekad nevarētu uzvilkt mugurā tādu apģērbu, kas ir par mazu. Ļoti nepatīk skatīties uz jaunām meitenēm, kas iespīlējušās džinsos, pārkārušas tiem pāri «riepiņu» un vēl uzvilkušas īsu topiņu, lai visi var apskatīt viņu ļumeklīšus. Ir gadījies šādus tipāžus satikt kā apģērbu veikalu personālu. Tad gan gribas izsaukt veikala stilistu un lūgt meitenes pārģērbt. Par laimi, pēdējā laikā šis stiliņš iet mazumā,» smejas Ieva.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu