Glastonberijas festivālu varētu pārcelt uz jaunu vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotājs Maikls Īviss pieļauj, ka nākotnē pasākumu varētu pārcelt uz citu norises vietu. Festivāls kopš 1970. gada notiek Somersetā, netālu no Īvisa saimniecības Piltonā. Taču Īvisam nepieder visa teritorija, kurā katru gadu noris festivāls, tāpēc viņš plāno pirmoreiz pasākuma vēsturē pārcelt to uz citu vietu.

«Es vienmēr raizējos par nākotni un to, ka kādreiz nevarēsim izmantot visu teritoriju, jo man pieder tikai vidējais gabals, uz kura ir «Pyramid» skatuve. Bet pārējā zeme pieder citiem cilvēkiem, tāpēc ilgtermiņā varētu rasties problēmas,» skaidro Īviss. «Man jāatrod lielāka teritorija, ko kontrolē viens cilvēks. Tas būtu ideāls variants, iespējams, tas arī tālākā nākotnē notiks. Visām labām lietām reiz pienāk beigas, tāpēc ir jāļaujas pārmaiņām. Man gribētos palikt tepat, taču tas ir ļoti sarežģīti.»

Šī gada festivāls norisināsies no 26. līdz 28. jūnijam. Galvenie izpildītāji būs britu grupas «Florence and the Machine» un «The Who», kā arī amerikāņu reperis Kanje Vests.

Vēl uzstāsies tādi mūziķi kā «The Chemical Brothers», Laionels Ričijs, «Alt-J», Petija Smita, «Motorhead», «Belle&Sebastian», «Death Cab for Cutie», «The Vaccines», «Super Furry Animals», «Clean Bandit» un «Enter Shikari».

Festivāla apmeklētāji varēs vērot arī «deadmau5», «Suede», Marka Ronsona, Mērijas Blaidžas, «Alabama Shakes», «FKA Twigs», Azīlijas Benksas, «Jamie XX», «La Roux», Džona Hopkinsa un «Rudimental» uzstāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu