Žurnāls prezentē gardēžiem domāto pielikumu «Gourmand Guide»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

18.jūnijā vienā no Rīgas greznākajiem un gardēžu iecienītākajiem restorāniem «Baku», kurā iespējams baudīt Azerbaidžānas virtuvi, notika žurnāla «L’Officiel Latvija» speciālā gardēžu pielikuma «Gourmand Guide» prezentācija. Saviesīgais pasākums pulcēja vienuviet garšas entuziastus.

18.jūnijā Rīgas stilīgākie iedzīvotāji, žurnāla «L’Officiel Latvija» sadarbības partneri devās ārpus Rīgas centra, lai pilsētas nomalē baudītu dažādus izsmalcinātus ēdienus un uzzinātu visu, kas šovasar ir aktuāls Rīgas restorānu dzīvē.

«Gourmand Guide» – gardēžu galamērķis, kurš apvieno receptes no zvaigžņotiem šefpavāriem, kurā apkopoti labākie restorāni un visskaistākās viesnīcas Latvijā!

Viesi pirms steigšanās pie galdiem izvēlēties ēdienu, kuru baudīs vakara gaitā, devās pie stendiem, lai kaut pāršķirstītu pielikumu.

Daudzi vēl pie stendiem apsprieda, kurus ēdienus jau ir baudījuši, kuras vietas apmeklējuši un pēc kurām receptēm paši domā mājās gatavot ēst sev mīļajiem.

Vakara gaitā viesus priecēja šarmantas jaunas dāmas dziedājums akustiskas mūzikas ritmu pavadībā, modes skate no Latvijas zīmola «Malama Knit», zīmola seksīgās, izaicinošās caurspīdīga auduma kleitiņas novērtēja sanākušās dāmas, īpašu sajūsmu izteica dziedātāja Katy Tindemark.

Pēc seksīgās modes skates pavāri no kaimiņvalsts, Lietuvas veidoja īpašu desertu, kura gatavošanu pārvērta par šovu, tik aizraujošu, ka viesi pameta savas vietas pie galdiņiem un steidza pie galda, kur tapa kulinārijas brīnums, lai visu kārtīgi redzētu.

Oficiālās daļas beigās neviens neizklīda, bet turpināja sarunāties, sveikt žurnālu ar jauno, speciālo izdevumu, izmantoja iespēju fotografēties pie divām foto sienām un baudīja dažādus saldus pārsteigumus, kuri nepārtraukti parādījās kāda viesmīļa rokās.

Kā jau pienākas populārākā glancētā modes žurnāla ballītē, viesi bija saģērbušies īpaši stilīgi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu