Skaistākā sieviete pasaulē spēlēs «Zvaigžņu karos 7» (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzlecošā kinozvaigzne Lupita Njongo, kuru žurnāls «People» nosaucis par pasaulē skaistāko sievieti (skat. resursus), spēlēs gaidāmajā zinātniskās fantastikas filmā «Star Wars: Episode VII» («Zvaigžņu kari 7»), pirmdien paziņoja filmu studija «Lucasfilm». Pērn Njongo ieguva ASV Kinoakadēmijas balvu par otrā plāna lomu režisora Stīvena Makvīna vēsturiskajā drāmā «12 Years a Slave» («12 gadi verdzībā»).

31 gadu vecā Njongo, kuras vecāki nāk no Kenijas, dzimusi Meksikā un absolvējusi prestižo Jeila universitāti. Kopš pagājušā gada viņa iekarojusi kino fanu uzmanību ar emocionālo tēlojumu filmā «12 gadi verdzībā», kā arī interesantajiem tērpiem sarkanā paklāja pasākumos.

«Zvaigžņu kari 7» iznāks 2015. gada 18. decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

Kā jau ziņots iepriekš, filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām «Zvaigžņu karu» franšīzes filmām. Tie ir Harisons Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

Verdzenes Petsijas loma Stīva Makvīna drāmā aktrisei atnesusi pasaules slavu, kā arī «Oskara» balvu.
Verdzenes Petsijas loma Stīva Makvīna drāmā aktrisei atnesusi pasaules slavu, kā arī «Oskara» balvu. Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu