Melnmatainās Merilinas Monro jeb Samantas Tīnas vasaras seksīgais, gaisīgais stiliņš (72)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Samanta Tīna ikvienai sievietei iesaka laiku pa laikam revidēt savu drēbju skapi, jo tajā vienmēr var atrast kādu sen aizmirstu dārgumu. Šajā vasarā Samanta maina stilu, mati kļūst viegli viļņaini un tērpu izvēlē priekšroka tiek dota īsām kleitiņām un plandošiem svārciņiem, arī papēžu apavi no garderobes sāk izzust.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Samanta Tīna atzīst, ka šovasar viņai apģērba izvēlē acīs krīt kleitas un svārki. Gribas vilkt visu plandošu un gaisīgu.

«Manā garderobē ienākuši svārki, šie baltie balerīnas tipa svārciņi tapuši no vienas kleitas, kurai speciāli man veidots dizains. Kleita skapī nostāvēja četrus gadus, sapratu, ka to nekad neuzvilkšu, bet arī atdot kādam nevēlējos, tāpēc ieliku to maisā, devos pie šuvējas, un mēs no kleitas izveidojām šos svārciņus,» stāsta Samanta.

Dziedātāja svārkiem klāt pievilkusi skaistu, baltu, gaisīgu, bet tajā pašā laikā pieguļošu blūzīti, kuru iegādājās pagājušajā gadā, bet tikai šogad pēc skapja revīzijas atradusi.

Foto: Nauris Garkaklis

«Atrodot blūzīti un no kleitas izveidojot svārkus, sapratu, ka dāmām biežāk skapī jāveic revīzija, tad daudz dažādu lietu var atrast, par kurām sen ir aizmirsts. Saņēmos un izrevidēju skapi, jo man gluži tāpat kā jebkurai dāmai ir anomāli daudz apģērbu, bet nekad nav ko vilkt mugurā. Kad buktes apģērbam kļūst par ikdienu, skapī jātaisa revīzija,» tā Samanta.

Daļu drēbju Samanta atdeva labdarībai, bet vairāk novalkāto apģērbu izmeta ārā. Apavu revīzijai dziedātāja joprojām nespēj ķerties klāt, šo to viņa atdeva māsai, bet lielākā daļa apavu turpina atrasties skapī un kalpot par atmiņām.

Foto: Nauris Garkaklis

«Pēdējā laikā man vairāk arī neprasās iegādāties papēžu apavus, pēdējais pirkums, kuru sev veicu, jo bija sajūta, ka esmu to pelnījusi, bija zemo papēžu angļu stila kurpes, esmu lielā sajūsmā un, neticot, ka tas iespējams, jūtos labi arī bez papēžiem,» smejas Samanta.

No pēdējā laika modes tendencēm Samanta ir sajūsmā par franču lēdijas stilu, kuru raksturo pieguļošas žaketes, kuras ir pāri celim, drīz vien mēs Samantu varēsim redzēt izejam sabiedrībā šādās žaketēs.

«Arī šādi, īsi, mazliet viļņaini mati man nav nekad bijuši, jūtos ērti, brīvi, mazliet nebēdnīgi. Esmu kā Merilina Monro, tikai melniem matiem,» tā Samanta.

Foto: Nauris Garkaklis
Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu