Foto: Ļena Ušakova brīvdienās dodas uz pludmali kopā ar diviem vīriešiem (40)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

24. maijā Rīgas mēra Nila Ušakova nu jau bijusī mīļotā Jeļena Ušakova ievietoja portālā «Facebook» bildi, kurā redzams, ka sieviete devusies atpūsties uz pludmali kopā ar diviem vīriešu kārtas draugiem. Lai baudītu vasarīgu un saulainu dienu pludmalē.

Jeļena Ušakova pati personīgi publiskoja sociālajā tīklā «Facebook» fotogrāfiju, kurā redzama pludmalē abu jauno vīriešu kompānijā. Trijotne bija devusies baudīt sauli patīkamā sabiedrībā uz Vecāķu pludmali.

Fotogrāfijā trijotne laiski gozējas saulītē un klausās Krievijas grupas «NuSkOOl» mūziku, kura, kā var secināt no komentāriem, tiek atzīta par lielisku grupu, kuras klausīšanās veido labu muzikālo gaumi.

Foto: facebook.com

Vai šāds atpūtas brauciens nozīmē, ka Ļena neskumst, nestāv uz vietas, bet bauda vīriešu uzmanību un dzīvo ar skatu nākotnē, rādīs laiks.

Foto: facebook.com

17.aprīlī Rīgas mērs Nils Ušakovs portālā «Facebook» publiskojis ziņu, ka viņa un Ļenas Ušakovas laulība ir izjukusi.

«Mēs esam bijuši un paliekam ļoti tuvi draugi, patiesībā pat labākie draugi. Mēs daudz sazināmies. Mūs ļoti daudz kas vieno un vienos. Mēs pat esam vienas partijas biedri, bet mūsu attiecību formāts ir nedaudz mainījies. Tā notiek,» teikts Rīgas mēra paziņojumā viņa atbalstītājiem.

Pāris apprecējās 2010. gada janvārī, bet jau pēc četriem gadiem bijušie mīlnieki iet katrs savu ceļu.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu