OHO! Krokodila Dendija dēls ir sātana pielūdzējs (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktiera Pola Hogana un Lindas Hoganas dēls, piecpadsmit gadus vecais Čens sevi pozicionē kā sātana kulta biedru. Jaunietis uz sevis zīmē sātana krustus un pat dedzina ādu ar cigaretēm, lai īstenotu sev vajadzīgos rituālus.

Kino leģendas dēls ir aizrāvies ar sātanistiem raksturīgajām iezīmēm un visur, kur iespējams, zīmē trīs sešiniekus un citas sātanam piedēvētās zīmes.

Puisis sešiniekus un sātana krustu zīmē uz apģērba, skolas lietām, sienām un pats uz sevis. Tas jaunajam vīrietim ir maksājis gan draugu zaudēšanu, gan pāriešanu no vienas skolas uz citu.

Skolotāji, vecāki, vienaudži no viņa baidās, un tas tikai uzlādē jauno sātana pielūdzēju.

Puisis sociālajos tīklos liek fotogrāfijas, kurās rij uguni, rakstot, ka ir nemirstīgs, un dzēš cigaretes pret ādu, lai pabeigtu vajadzīgos rituālus un piešķirtu tiem sāpju devu.

«Krokodila Dendija» zvaigzne saprot, ka pie vainas ir mūžīgā pārcelšanās, un ir izlēmis vairs nepārcelties, ja vien to nelūgs pats puisis.

Piecpadsmit gadu laikā ģimene ir pārcēlusies astoņas reizes, un tas ir sagrāvis puikas uzskatus, personību, kā arī ir radījis situāciju, kurā dēls domā, ka ir viens visā plašajā pasaulē.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu